D4D helpt u te voldoen aan de eisen om Compliant te worden

  Data4Development helpt u bij het voldoen aan eisen van uw omgeving. Of het nu gaat om burgers, de overheid of donoren. We maken een risicoanalyse, adviseren u over oplossingen en helpen bij de implementatie van de door u gekozen oplossingen.

  Onze consultants kunnen uw organisatie o.a. helpen met het opstellen en uitvoeren van een scan op de belangrijkste compliance gaps. En vervolgens het compliant maken van het IT landschap met voorgestelde IT oplossingen.

  Compliance diensten

  IATI Services

  IATI Services voor dataconversie om te voldoen aan de IATI standard voor wettelijke verplichte financiële rapportage naar overheden. Leer hier meer over onze IATI diensten.

  GDPR

  Onze consultants helpen uw organisatie volledig compliant te zijn met de huidige Europese standaarden voor dataopslag, zowel qua privacybescherming als veiligheid. Leer hier meer over onze GDPR diensten.

  ISO Certificering

  We kunnen u begeleiden met de implementatie van de benodigde ontwikkelingen, doen interne audits en begeleiden eventueel ook  bij het proces om een ISO certificering te krijgen.

  Direct contact over Compliance?