Data4Development leidt u naar een succesvolle G-Suite implementatie

  Voor maatschappelijke organisaties valt er een enorme winst te behalen door de overstap te maken naar Google. G-Suite past bij uitstek goed bij organisaties die nationaal en internationaal samenwerken, en is een goede vervanging voor het gebruik van verspreide systemen zoals Microsoft Office, Sharepoint en Dropbox, die niet met andere applicaties integreren, niet secure zijn, en dure licenties hebben.

  Beter werken met G-Suite

  Omdat de applicaties van Google ontworpen zijn om met elkaar samen te werken wordt het werken vergemakkelijkt, wat de productiviteit verhoogt. Daarnaast is samenwerking tussen medewerkers makkelijker dan ooit. Door het nieuwe strategische partnerschap tussen Google en Salesforce zal de integratie nog meer groeien, waardoor G-Suite voor Salesforce gebruikers steeds interessanter wordt. Er is ook een grote kostenbesparing doordat Google gratis en ongelimiteerde licenties aanbiedt voor NGOs en educatie instellingen. Ook is de G-Suite omgeving zeer veilig, één van de belangrijkste voorwaarden van de GDPR wetgeving. Met de keuze voor Google maakt uw organisatie een grote stap vooruit op het gebied van security.

  Wat wij doen

  Data4Development biedt begeleiding aan bij de overstap naar Google. Wij kennen als onafhankelijke partij deze nieuwe generatie applicaties en hebben veel ervaring in het werken met NGOs. Door onze kennis van de sector weten wij hoe de partnerorganisaties werken, en zien wij hoe het gebruik van G-Suite de afstand tussen hoofd en lokale kantoren kleiner maakt en de beste oplossing biedt voor landen met beperkte bandbreedte. D4D verzorgt voor uw organisatie de G-Suite implementatie door het inventariseren van licenties, signaleren van kostenbesparings mogelijkheden, en het begeleiden van medewerkers naar de nieuwe manier van werken in de Cloud.

  Heeft u vragen over onze G-Suite diensten?