D4D is dé specialist voor IATI en biedt op maat gesneden services voor uw organisatie

  D4D helpt u bij het voldoen aan de IATI standaarden en het communiceren van uw resultaten. Daarbij automatiseren we zoveel mogelijk het monitoren en evalueren van uw projecten en doelstellingen, zodat u eenduidig en gemakkelijk inzicht heeft en kunt rapporteren volgens de IATI eisen.

  Klik hieronder om in vogelvlucht meer over IATI te leren.

  IATI diensten

  IATI as a service

  U heeft vragen over uw IATI publicatie en wil graag advies van een expert over hoe verder te gaan. D4D biedt vier verschillende diensten aan, afhankelijk van het stadium waar u zich in bevindt. Zie onze Product Page voor hoe wij u hierin kunnen helpen en voor informatie over onze prijzen.

  Spreadsheets2IATI converter

  U heeft al data verzameld en heeft nu een conversie naar IATI xml nodig. Zie onze Product Page voor meer informatie over de converter en onze prijslijst.

  IATI Training

  U bent nieuw bij IATI en wil graag getraind worden zodat u goed van start kunt gaan. D4D biedt een training aan die aangepast is aan uw kennisniveau van IATI en leerbehoeften. Wij kunnen zowel de achtergrond van IATI behandelen als de grondslag leggen voor het publicatieproces van uw organisatie.

  ProMEva

  U wilt uw Project Monitoring en Evaluatie proces verder integreren met de IATI rapportages. Dit kan via ProMEva, dé tool voor data gedreven besluitvorming.

  IATI Dashboard

  U wilt uw organisatie en achterban informeren met behulp van data. Wij kunnen u helpen om een interactief dashboard te bouwen om uw resultaten te laten zien!

  IATI Data workbench

  U publiceert reeds in IATI en wilt uw datakwaliteit beheren en controleren. De exclusief ontwikkelde Data Quality Validator tool van de Dataworkbench helpt u hierbij.

  Heeft u vragen over onze IATI diensten?