Data4Development helpt je met ProMEva om de impact van je organisatie te vergroten door middel van data

    ProMEva is een applicatie voor Project management voor ontwikkelingssamenwerkingsorganisaties met een focus op Monitoring en Evaluatie. Het brengt het framework van IATI en je IT-strategie samen met de belangen van de project monitoring en financiële afdelingen van je organisatie, allemaal in één handig dashboard.

    De tool is ontwikkeld vanuit een samenwerking tussen D4D en ICCO en is gemaakt door IT-specialisten met een achtergronden in de ontwikkelingssector. Om deze reden past ProMEva perfect bij de behoeften van ontwikkelings- en hulporganisaties en is de applicatie gericht op ‘future proof reporting’. Het dashboard is flexibel en op maat gemaakt voor elke organisatie, en als onderdeel van het ProMEva collectief kunnen alle deelnemers actief actief meewerken aan het verdere ontwikkeltraject van de applicatie. ProMEva is dus helemaal voor en door NGO's, waardoor de hele sector er voordeel aan heeft en de applicatie betaalbaar blijft.

    Het gebruiken van ProMEva maakt het makkelijker om voortgang aan stakeholders te laten zien, maar ook om beslissingen binnen je programma’s te baseren op betrouwbare informatie. Het hebben van duidelijke data helpt je ook om je impact te vergroten doordat het nieuwe inzichten het mogelijk maken om activiteiten gericht aan te passen. En zeker niet onbelangrijk: ProMEva is in staat om klaar-te-publiceren IATI rapportages te maken, waardoor donor-compliance efficiënter en transparanter wordt.

    Voor meer informatie, zie de ProMEva website of neem contact op via het formulier. Voor andere dashboarding opties, zie onze Dashboard pagina.

    Wilt u direct contact hebben over ProMEva?